Velkommen

”Foreningen Knipling i Danmark” er en forening for knipleudøvere, på alle niveauer, der nyder glæden ved at udføre kniplehåndværket. Det er en forening for alle knipleinteresserede, der har lyst til at støtte, fremme og udvikle kunsthåndværket knipling.

Vi er en forening af kniple-entusiaster, som mødes for at dele vor glæde for og viden om kniplehåndværket. Vi er omkring 1.800 danske og udenlandske medlemmer.

Har du lyst til at høre mere om vores forening eller ønsker du at blive medlem, er du velkommen til at kontakte os eller se i kalenderen, hvor du kan møde os til forskellige arrangementer, udstillinger, messer eller lignende eller se under fanen "Medlemskab" hvordan du gør.

NY GENERALFORSAMLING


Planen er at prøve at afholde generalforsamlingen søndag 21. juni 2020.

Vi følger selvfølgelig de givne retningslinjer og kan blive nødt til at udsætte det igen på ubestemt tid, og at vi nøje følger regeringens udspil. Sker der ændringer og vi må udsætte, vil det blive meddelt på foreningens hjemmeside og på fb. Der vil kun blive gennemført Generalforsamling uden stande, salgsboder og workshops.


Hvis vi får mulighed for at holde GF den søndag d. 21. Juni, er det op hver enkelt person selv at vurdere, om man kan deltage ift helbredet. Vi har 3 bestyrelsesmedlemmer på valg, hvoraf 2 ikke genopstiller, samt 2 suppleanter. Ingen aftensmad - kun kaffe/ te og kage


Havde du meldt dig til spisning/workshop og betalt send

kontonummer og registreringsnummer til kasserer@knipling-i-danmark.dk

 

Foreningen har lokale i Nyborg:

Nørrevoldgade 57, 1. th.
5800 Nyborg

Se vores Facebookprofil: Knipling Danmark

Er du medlem af foreningen og ønsker at modtage vores nyhedsmail, send da en mail til formand@knipling-i-danmark.dk

Seneste udkomne blad maj 2020. Næste blad udkommer august 2020.

 

English Translation

Deutch Ûbersetzung