Velkommen > Åbent hus

 
en
 

Åbent hus

Åbent hus:

 

Kom og få inspiration fra vort store bibliotek, hvor der er mange gode ideer og fine mønstre. Desuden er det ved at være juletid, så tag dit kniplebræt med, og lad os få en hyggelig knipledag. Du må gerne tage en veninde/ven med. Er der nogen, der vil prøve at kniple, kan det også lade sig gøre. Lån bræt, pinde og tråd hos en veninde, så finder vi et lille jule-mønster og hjælper i gang med det. Der er Åbent Hus fra kl. 10 til kl. 15, og der er selvfølgelig kaffe og te mm.

Knipling i Danmark har lokaler i Nørrevoldgade 57 1. sal i Nyborg.

Det er kun 5 min gang fra banegården og der kører bus lige forbi.

Formålet med vores åbent hus, er at give vores medlemmer, samt andre kniple interesserede mulighed for, at se dels vores lokaler, samt læse og undersøge vores omfattende bibliotek af kniple bøger, der er både nye og gamle bøger, fra både ind og udland. Tag gerne dit kniplebræt med eller noget af det du har kniplet som du har lyst til at vise frem. Der er også mulighed for at købe diverse artikler fra Knipleshoppen. Ved åbent hus, vil der være et eller to medlemmer af bestyrelsen til stede. Så der er rig lejlighed for at komme i dialog med bestyrelsen, som er meget i interesseret i at høre om, hvad der rør sig kniple verdenen


Vis stort kort

Kom og vis os hvad du knipler, få ideer i blade og gamle mønsterbøger m.m. Måske har du en god ide du vil af med og måske har du bare lyst til at kigge ind og hygge dig med os.
Tag en ven eller veninde med, måske får de lyst til at kniple hvis ikke de gør det i forvejen.

Trappen er vasket, der er kaffe på kanden – alle er meget velkommen 

Bøger i biblioteket

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 
Copyright Newsrotator

Knipling i Danmark