Velkommen > Opslagstavle/efterlysninger  > Set og sket > Ture

 
en
 

Ture

Foreningen forsøger at arrangere en tur hvert år, hvor fokus er på kniplinger. Turen planlægges til at være fredagen efter Kristi Himmelfarts dag.

2015: Tur til Køng
Fredag d. 15. maj har vi en tur til Køng, hvor foreningen i samarbejde med kniplerne fra Ørslev og Storstrømskniplerne har arrangeret en udstilling. Der vil være en workshop i tilslutning til turen. Læs mere om turen i Kniplebrev nr. 118. Turen er allerede overtegnet.

2014 Tur til Tønder. Besøg på Museum Sønderjylland og Drøhses Hus i Tønder, begge steder med omvisninger. På Museum Sønderjylland, så vi udstillingen af huelin med kniplinger, samt den permanente knipleudstilling. På Drøhses Hus, så vi udstillingen "Løver, kroner og monogrammer" en udstilling af Grev Aksels kniplinger. Vi så ligeledes udstillingen "I tråd med tiden - kniplingshistorien fra 1900 til i dag". Dagen blev sluttet med at vi fik fremvist nogle kniplinger fra deres magasin som ikke er udstillet
Læs mere om turen i Kniplebrev nr. 116.

2013 Tur til Kolding. Besøg på Kolding Hus og Designskolen i Kolding, begge steder med omvisning. På Kolding Hus så vi bla. den ny kniplede krave til Chr. IV dragt, ligeledes så vi kniplede ting fra deres magasin, som ikke var i udstilling.
Læs mere om turen i Kniplebrevet nr. 110.

2012 Tur til København. Besøg på Rosenborg Slot og Amalienborg Slot, begge steder med omvisning.
Læs mere om turen i Kniplebrevet nr. 108.

 

 
Copyright Newsrotator

Knipling i Danmark